AnaKom

За вкусни оброци!

Sial

Ана Ком на SIAL Париз

Ана Ком во периодот од 15 до 19 Октомври 2022 година со задоволство учествуваше на најпрестижниот саем за прехранбена индустрија во светот, SIAL Париз.

Повеќе »