AnaKom

За вкусни оброци!

Ана Ком на SIAL Париз

Sial

Сподели

Ана Ком во периодот од 15 до 19 Октомври 2022 година со задоволство учествуваше на најпрестижниот саем за прехранбена индустрија во светот, SIAL Париз. Мислењето на светската прехранбена индустрија е – ако одите на саем за храна оваа година, одете на SIAL Париз.

SIAL Париз претставува најголемиот трговски простор во индустријата, место кое треба е наменето за креаторите на вкус, оние кои ги пратат трендовите и кои сакаат да го негуваат и развуваат својот бизнис. Повеќе од 50 години, SIAL Paris ги пречекува најголемите играчи во индустријата во француската престолнина, за да го споделат својот искуство и знаење во полето на прехранбената индустрија.

Трендовите кои се поставуваат денес на SIAL Париз се трендови кои ја обликуваат индината во светот на прехранбената иднустрија во наредните години.